brochure

Liefs, Claire

Soms denken mensen dat we met z’n tweeën zijn, but it’s just me! Claire. Ik heb blond haar en blauwe ogen (vandaar de naam) en ik maak trouwfilms voor liefdevolle en avontuurlijke bruidsparen. 

Ik ben opgegroeid in een klein dorp en heb tijdens m’n studie de grote stad opgezocht. Ik heb mijn hart verloren aan Amsterdam en heb mijn liefde gevonden in Almere, waar ik ook samenwoon met mijn vriend en onze kat!

Naast dat ik gek ben op film heb ik ook een grote passie voor muziek. Zingen kan ik absoluut niet en ik bespeel geen enkel instrument, maar ik ontdek graag de nieuwste muziek en kan me helemaal verliezen in nostalgische golden oldies. Voor een lekkere lasagne kun je mij altijd wakker maken en tegen een goed biertje zeg ik geen nee!


nice to meet you

De dag dat jullie gaan trouwen staat in het teken van wie jullie zijn en wat jullie voor elkaar voelen. De geloften die worden uitgesproken. Alle details waar jullie aan hebben gedacht en de locatie die perfect past bij wie jullie zijn en wat jullie uitstralen.

Het is prachtig om kostbare momenten voor altijd vast te leggen en om de pure emotie te vangen.

Mijn films zijn geen lopende band werk, maar ik maak echt een film speciaal voor jullie. Een film met een verhaal. Jullie verhaal, wat een prachtige herinnering zal zijn aan jullie trouwdag.

Spreekt mijn werk jullie aan? Dan lijkt het me gezellig om elkaar beter te leren kennen om te kijken of we een leuke klik hebben en natuurlijk om te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen.

trouwfilm

scroll to discover

Het lijkt me super gaaf om samen met of naar jullie te reizen naar de plek waar jullie elkaar de eeuwige liefde zullen beloven.
Het betekent vaak dat ik meerdere dagen op pad ben met jullie en jullie naasten. Het is super mooi om aanwezig te zijn op zo’n intieme aangelegenheid en daarom ook heel bijzonder voor mij om vast te leggen.

Hebben jullie interesse? Dan lijkt het me leuk om jullie plannen eens te bespreken. We kunnen elkaar in het echt ontmoeten, maar bespreken per telefoon of per mail is ook mogelijk.

elopement

destination
wedding

Nadat jullie aangegeven hebben geïnteresseerd te zijn in een trouwfilm spreek ik graag met jullie af. Naar aanleiding van het gesprek (dit kan face to face of via Skype) kunnen jullie aangeven of jullie mij definitief willen boeken.

Nadat de knoop is doorgehakt en jullie mij geboekt hebben vind ik het prettig om met elkaar te bellen wanneer het draaiboek zo goed als klaar is om dan de laatste details nog even door te spreken. Sowieso hebben we een week voor de bruiloft nog even contact voor de allerlaatste details. Dit kan allemaal telefonisch besproken worden.

Als het dan zover is kom ik natuurlijk de dag vastleggen op de afgesproken tijden en daarna kunnen jullie de gehele film binnen 12 weken verwachten. De trouwfilm stuur ik via een link naar jullie op en ontvangen jullie per USB. Als voorproefje ontvangen jullie binnen twee weken een preview van de trouwfilm.

werkwijze

de prijzen zijn excl. reiskosten en incl. BTW 

€ 2795,-

Op jullie dag ben ik 12 uur aanwezig, want jullie willen geen moment van de dag missen!

Omdat ik er bijna de hele dag bij ben maak ik een film van ± 7 minuten om alle momenten van de dag tot z’n recht te laten komen in een persoonlijk verhaal op unieke muziek. Misschien wel met jullie vows of met de speech van jullie ouders. Jullie krijgen één correctie ronde waarin jullie eventuele aanpassingen door te geven.

Een mooie herinnering die je keer op keer kunt terugkijken en zeker niet zal vervelen.

Als extra ontvangen jullie binnen twee weken een preview film van ± 30 seconden. Dit is een klein voorproefje van wat komen gaat.

press play to pause the memory

pakket

de prijzen zijn excl. reiskosten en incl. BTW 

€ 2495,-

Op jullie dag ben ik 10 uur aanwezig om alle hoogtepunten van de bruiloft vast te leggen.

Zo kan ik een prachtig verhaal voor jullie maken van ± 6 minuten vanaf bijvoorbeeld het moment van klaarmaken tot de eerste danspassen op de dansvloer. De film wordt gemaakt op gelicenceerde muziek en misschien wel jullie vows. Jullie krijgen één correctie ronde waarin jullie eventuele aanpassingen door te geven.

Een mooie herinnering die je keer op keer kunt terugkijken en zeker niet zal vervelen.

Als extra ontvangen jullie binnen twee weken een preview film van ± 30 seconden. Dit is een klein voorproefje van wat komen gaat.

pause your
memory

pakket

de prijzen zijn excl. reiskosten en incl. BTW 

€ 2195,-

Op jullie dag ben ik 8 uur aanwezig om alle hoogtepunten van de bruiloft vast te leggen.

Zo kan ik een prachtig verhaal voor jullie maken van ± 5 minuten waarbij alle belangrijke, mooie en emotionele momenten op een filmische maar persoonlijke manier voorbij komen. Op unieke muziek. Jullie krijgen één correctie ronde waarin jullie eventuele aanpassingen door te geven

Een heerlijke film om te laten zien aan iedereen die er wel en niet bij was.

Als extra ontvangen jullie binnen twee weken een preview film van ± 30 seconden. Dit is een klein voorproefje van wat komen gaat.

let's press
play

pakket

de prijzen zijn excl. reiskosten en incl. BTW 

€ 1895,-

Op jullie dag ben ik 6 uur aanwezig om alle hoogtepunten van de bruiloft vast te leggen.

Zo kan ik een prachtig verhaal voor jullie maken van ± 4 minuten waarbij alle belangrijke, mooie en emotionele momenten op een filmische maar persoonlijke manier voorbij komen. Op unieke muziek. Jullie krijgen één correctie ronde waarin jullie eventuele aanpassingen door te geven.

Een heerlijke film om te laten zien aan iedereen die er wel en niet bij was.

Als extra ontvangen jullie binnen twee weken een preview film van ± 30 seconden. Dit is een klein voorproefje van wat komen gaat. 

highlight memories

pakket

De prijzen zijn exclusief reiskosten en worden berekend vanaf 1328 JL na de eerste 40 km. ( 0,35 ct p/k)

Al het ruw matereriaal :   € 800,-
Ruw volledige ceremonie :   € 450,-
Ruw volledige speeches (per speech) :   € 50,-
Documentaire film +/- 15 min :   € 650,-
Extra uur filmen :   € 150,-
Drone (mits mogelijk) :   € 300,-
Second Shooter:  Prijs op aanvraag

Hieronder staan de extra opties die ik aanbied. Scroll verder om per onderdeel meer informatie te lezen.

extra opties

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Let’s press play!

hello@blondenblauwfilms.nl
+31 (0)6 14 79 77 55

Willen jullie mij boeken voor bijvoorbeeld 9 of 11 uur. Dat kan! Je kunt dan kiezen voor het pakket dat je wilt +1 uur, dit is €150,- extra.

Is jullie dag al in volle gang en willen jullie me, op de dag zelf, toch nog een uurtje extra boeken? Dat is geen probleem. In overleg is dat altijd mogelijk en de extra kosten hiervoor zullen ook €150,- bedragen.

EXTRA UUR FILM

extra optie

Jullie kunnen de gehele ceremonie en alle speeches op laten nemen op beeld en met audio. Ik breng een extra camera mee die ik op een statief zet. Deze neemt alles vanaf één standpunt op en ik zelf zal rondlopen met m’n eigen camera.

Uiteindelijk ontvangen jullie een ruwe montage van de volledige ceremonie en (eventueel) alle speeches.

VOLLEDIGE OPNAME CEREMONIE/SPEECHES

extra optie

Zouden jullie graag al het materiaal van de gehele dag ontvangen? Dat is mogelijk. Ik zal een ruwe selectie van de beelden maken zodat alle ruis eruit is. Daarnaast zal ik alle beelden chronologisch achter elkaar zetten zodat jullie deze als een lange film kunnen afspelen.

Qua lengte van die film kan ik niets garanderen en ik kan ook niet garanderen dat ik hiermee elk moment zal hebben vastgelegd. Ik ben tenslotte alleen en ik doe m’n uiterste best om de belangrijkste gebeurtenissen vast te leggen.
De focus ligt hierbij op de uiteindelijk films van 4 tot 7 minuten die ik voor jullie edit tot een prachtige herinnering!

AL HET RUWE MATERIAAL

extra optie

Is de highlight film niet voldoende voor jullie en willen jullie zo min mogelijk missen van jullie dag? Dan is de documentaire film misschien wel een mooie optie.

Hierbij krijgen jullie een film van +/- 15 minuten op een chronologische volgorde gemonteerd op muziek. Een mooie document om eens in de zoveel tijd weer even terug te kijken en je weer mee te nemen naar jullie bruiloft.

DOCUMENTAIRE FILM

extra optie

muah

pakken

jurken

bloemen

weddingplanner / styling

fotografen

Er valt zoveel te regelen voor jullie bruiloft en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom heb ik voor jullie een aantal van mijn favorieten mensen uit de trouwbranche op een rijtje gezet om jullie al een beetje op weg te helpen.

Er is niks gesponsord! Jullie zitten nergens aan vast. Ik vind het gewoon leuk om deze toffe, lieve en getalenteerde mensen met jullie te delen als tips!

favoriete
vendors

follow me on social media