In februari 2017 ontmoette ik Wianda voor het eerst tijdens onze shoot in Denemarken. In een jaar tijd zijn we goede vrienden geworden en ik was ook echt heel vereerd toen ze mij vroeg om haar promo film te maken over haar werk als fotografe. Ze maakt prachtig werk en daarom vond ik het ook super spannend om deze film voor haar te maken. 
Nog spannender is dat ik komende zomer ook de bruiloft van Wianda en haar verloofde Henk mag vast leggen!

Wianda bongen photography 

LOOKBOOK SHOOT

WILD AT HEART

'We wander with lust' Het Instagram account van Simone & Philip zegt het eigenlijk al. Ze zijn gek op reizen en toen Lotte (fotograaf met wie ik de bruiloft in Marrakech geschoten heb) hen vroeg om een shoot te doen in Marrakech zeiden ze meteen ja! 
TIjdens de shoot ben ik meegegaan met Lotte en heb ik was beelden gemaakt van die lieve en prachtige koppel! Ik vind het echt fantastisch om dit soort shoots te doen!

SImone & Philip

Samen met fotograaf Wianda Bongen heb ik het verhaal van de lieve Eke & Bastiaan vast mogen leggen in het adembenemende Schotland. We zijn vijf dagen onderweg geweest en het is een reis geworden om nooit te vergeten. Dankjewel Eke & Bastiaan voor jullie vertrouwen en bedankt dat jullie ons zo dichtbij lieten komen om zo op de beste manier jullie verhaal vast te leggen.

EKE & Bastiaan

Een bruiloft vol prachtige planten en bloemen in het hartje van onze hoofdstad. Wat een prachtige locatie is de Hortus Botanicus en wat een super mooie dag was de bruiloft van Annemarie & Boy.

annemarie & boy

Een buitenbruiloft op de meest regenachtige dag van september. Je kunt natuurlijk niet negeren dat je je plannen wat moet wijzigen wanneer je een prachtige dag buiten had gepland die letterlijk in het water valt... Maar Fenna, Stephan en hun familie en vrienden hebben er echt zo'n knalfeest van gemaakt! Wat een prachtige dag om vast te leggen. Zoveel liefde en zoveel gelachen! Thanks dat ik er deel van uit mocht maken!

FENNA & STEPHAN

BORGO STOMMENANO, ITALIË - T R O U W F I L M
Dit is toch wel één van de mooiste locaties waar ik afgelopen jaar geweest ben. Borgo Stomennano in Italië. De plek waar Anne & Sezer elkaar het ja-woord gegeven hebben. 
Het was echt fantastisch om deze dag vast te leggen. Ik heb nog nooit zo'n relaxte bruid en bruidegom meegemaakt. De sfeer was fantastisch!

Anne & sezer

FRANKENDAEL, AMSTERDAM - TROUWFILM
Heel veel liefde, mooie woorden en gebaren in het mooie Frankendael in Amsterdam. Deze twee zijn  bestemd voor elkaar. De liefde spatten er vanaf en het was heel mooi om te zien hoe zij dit deelden met al hun geliefden.

Maya & lisero

MARRAKECH, MAROKKO - T R O U W F I L M
EVan over de hele wereld kwamen vrienden en familie bij 
elkaar in het adembenemende Marokko. Zoveel liefde en plezier tussen deze twee!  

Lina & basil

MARRAKECH, MAROKKO - T R O U W F I L M
Je bent verloofd. Gaat samen op vakantie naar Marrakech en besluit daar samen dat dit jullie ultieme droomlocatie is om te trouwen. Het moet dan alleen nog even gebeuren natuurlijk. Wat hebben Tari & Ivo een prachtige bruiloft beleefd op deze magische plek! Ik kan niet wachten om jullie hier meer van te laten zien.

tari & ivo

ARDENNEN, BELGIË - T R O U W F I L M
Een dag vol met emotie. Wat hebben we (ja ik ook) gehuild, maar daarna ook gedanst tot we er letterlijk bij neervielen! Dit was een weekend om nooit te vergeten in de prachtige Ardennen. Kijk nu de volledige trouwfilm van dit lieve en mooie koppel.


WIANDA & HENK

BUDIR, IJSLAND - P R E V I E W
Vertrekken naar een prachtige plek in het buitenland om de liefde te vieren. Sanne & Stevie deden dit. Ze gingen samen op avontuur in het prachtige IJsland en trouwden hier midden in de prachtige natuur.

STEVIE & SANNE

promo's

love stories

trouwfilms

follow me on social media