In februari 2017 ontmoette ik Wianda voor het eerst tijdens onze shoot in Denemarken. In een jaar tijd zijn we goede vrienden geworden en ik was ook echt heel vereerd toen ze mij vroeg om haar promo film te maken over haar werk als fotografe. Ze maakt prachtig werk en daarom vond ik het ook super spannend om deze film voor haar te maken. 
Nog spannender is dat ik komende zomer ook de bruiloft van Wianda en haar verloofde Henk mag vast leggen!

Wianda bongen photography 

LOOKBOOK SHOOT

WILD AT HEART

'We wander with lust' Het Instagram account van Simone & Philip zegt het eigenlijk al. Ze zijn gek op reizen en toen Lotte (fotograaf met wie ik de bruiloft in Marrakech geschoten heb) hen vroeg om een shoot te doen in Marrakech zeiden ze meteen ja! 
TIjdens de shoot ben ik meegegaan met Lotte en heb ik was beelden gemaakt van die lieve en prachtige koppel! Ik vind het echt fantastisch om dit soort shoots te doen!

SImone & Philip

Samen met fotograaf Wianda Bongen heb ik het verhaal van de lieve Eke & Bastiaan vast mogen leggen in het adembenemende Schotland. We zijn vijf dagen onderweg geweest en het is een reis geworden om nooit te vergeten. Dankjewel Eke & Bastiaan voor jullie vertrouwen en bedankt dat jullie ons zo dichtbij lieten komen om zo op de beste manier jullie verhaal vast te leggen.

EKE & Bastiaan

Art film voor Scotch & Soda met kunstenares Anne Mei Poppe.

Anne mei poppe x scotch & soda

DHOOGE ZWALUWE, NEDERLAND // TROUWFILM
Een heerlijke zomerdag op een mooie plek midden in de natuur in Nederland. Met daarbij prachtige styling om alles aan te kleden, heerlijke eten en fijne muziek. Een fijne ontspannen dag met lieve woorden hier en daar een traan en heel veel liefde! 

Jocelyn & bodine

PUGLIA, ITALIË - T R O U W F I L M
De meeste mensen kiezen ervoor om in Toscane te trouwen wanneer ze naar Italië gaan, maar Dorine & Niels kozen voor het prachtige en zeer warme Puglia! En wat een goeie keuze, als je het mij vraagt. Een Masseria met drie fantastische locaties, goede muziek, veel drank en alle lieve vrienden en familie om hen heen. Wat wil je nog meer?

DORINE & NIELS

DE KAS, WINSSEN - TROUWFILM
Wat een prachtig stel deze twee. Het was een mooie intieme en super gezellig dag op een hele fijne locatie in Nederland. En de geloften van deze twee! 

Susan & erik

MARRAKECH, MAROKKO - T R O U W F I L M
EVan over de hele wereld kwamen vrienden en familie bij 
elkaar in het adembenemende Marokko. Zoveel liefde en plezier tussen deze twee!  

Lina & basil

MAS LOISONVILLE, FRANKRIJK - T R O U W F I L M
Deze twee! Een mega knap stel met een prachtig innerlijk. Al zo lang samen en nog steeds smoorverliefd op elkaar. De prachtige geloften, de setting en de mensen maakte het tot een heerlijk feest een weekend lang!

Marijke & jip

ARDENNEN, BELGIË - T R O U W F I L M
Een dag vol met emotie. Wat hebben we (ja ik ook) gehuild, maar daarna ook gedanst tot we er letterlijk bij neervielen! Dit was een weekend om nooit te vergeten in de prachtige Ardennen. Kijk nu de volledige trouwfilm van dit lieve en mooie koppel.


WIANDA & HENK

BUDIR, IJSLAND - P R E V I E W
Vertrekken naar een prachtige plek in het buitenland om de liefde te vieren. Sanne & Stevie deden dit. Ze gingen samen op avontuur in het prachtige IJsland en trouwden hier midden in de prachtige natuur.

STEVIE & SANNE

promo's

love stories

trouwfilms

Promo film
Amber de Vreng maakt prachtige illustraties en laat zich in haar werk onder andere inspireren door de maan.

Amber de vreng

Follow me on social media