Zijn jullie van plan er met z'n tweeën vandoor te gaan of gaan jullie op je blote voeten trouwen in het bos? Niks is gek genoeg !

Ik werk hard om elke mooie omhelzing, uitbundige lach en traan te vangen. Want juist die kleine, waardevolle momenten en emoties vertellen het unieke verhaal van jullie trouwdag en zijn de moeite waard om voor altijd te bewaren.

Ik film met een grote boog om de voor de hand liggende clichés heen, om oprechte liefde vast te leggen.
Natuurlijk licht, heldere beelden en een fantasievolle montage helpen mij om het gevoel van jullie dag te vertalen naar een unieke, eigen filmervaring.


TROUWFILMS

Het is een eer om de liefde te mogen vieren op een uitzonderlijke locatie of in het buitenland.

Elke ongewone, originele bruiloft prikkelt mijn creativiteit; ik sta open voor elk gek plan. Compleet out-of-the-box en origineel, of juist eenvoudig en bescheiden: elke vorm van eeuwige trouw beloven kan door mij worden vastgelegd.  

Ik ben benieuwd naar jullie plannen en bespreek ze graag met jullie. Wil je meer info? Check dan mijn contactformulier.

elopement

destination
wedding

scroll to discover

Ik vind het heel belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. De films die ik maak zijn gemaakt op basis van de sfeer en de emoties van jullie. Door elkaar voor de bruiloft, het liefst in het echt, te spreken krijgen jullie een indruk van mijn werkwijze en ik van jullie eigenheid als stel.

Hoe meer jullie je open kunnen stellen naar mij toe hoe meer eigen de film voor jullie zal voelen! Op de bruiloft laat ik alles gewoon gebeuren. Natuurlijk zal ik tijdens een moment voor de shoot hier en daar wat aanwijzingen geven, maar verder ligt de 'regie' in jullie handen. De mooiste momenten gebeuren spontaan en doe ik mijn uiterste best om die momenten te vangen.

werkwijze

meer informatie

Wil je graag een bedrijfsfilm gemaakt door Blond & Blauw? Neem dan contact op. Vertel me meer over je ideeën en misschien kan ik wat voor je betekenen.

bedrijfsfilm

brochure aanvragen

De tarieven voor een trouwfilm start vanaf €2595,-. Willen jullie graag meer informatie over alle opties, vraag dan de brochure aan.

tarieven

Follow me on social media