Met mijn trouwfilms wil ik jullie weer terug meenemen naar de mooiste dag van jullie leven en dat keer op keer. Ik houd ervan om echte emotie, veel liefde en plezier vast te leggen. De ietwat non-traditionele bruiloften met een mooie persoonlijke touch spreken mij aan.

Wanneer je echt jullie zelf laat zien op zo'n dag is dat het mooiste om vast te leggen.  En natuurlijk die gekke dansmoves van die ene oom niet te vergeten! Mijn films zijn geen lopende band werk en ik vind het leuk om jullie persoonlijkheid naar voren te laten komen in het werk dat ik maak.


TROUWFILMS

Het is altijd bijzonder om aanwezig te zijn op een bruiloft en deze vast te leggen. Wanneer je er voor kiest om in het buitenland te trouwen heeft dit toch altijd wel een extra lading.
Een andere omgeving met vaak een select groepje mensen verspreid over meerdere dagen. Het zorgt voor een intieme sfeer en een prachtige ervaring die ik graag voor jullie zou vastleggen.

Het lijkt me heel tof om jullie plannen te horen. Vraag voor meer informatie over de opties voor destination weddings de brochure aan.

elopement

destination
wedding

scroll to discover

De meeste bruidsparen boeken mij ongeveer 8 maanden voor de bruiloft. In die tijd kunnen we een moment plannen om alle ideeën voor jullie dag door te spreken. Het is fijn om elkaar beter te leren kennen voor de bruiloft om erachter te komen of er van beide kanten een goede klik is.

Uiteindelijk zal ik een offerte opstellen die jullie rustig kunnen doorlezen. Nadat deze akkoord is stuur ik jullie een aanbetaling. Wanneer deze voldaan is zal jullie trouwdatum definitief gereserveerd zijn.

werkwijze

meer informatie

Wil je graag een bedrijfsfilm gemaakt door Blond & Blauw? Neem dan contact op. Vertel me meer over je ideeën en misschien kan ik wat voor je betekenen.

bedrijfsfilm

brochure aanvragen

De tarieven voor een trouwfilm starten vanaf €1895,-. Willen jullie graag meer informatie over alle opties, vraag dan de brochure aan.

tarieven

follow me on social media