ENTHOUSIAST GEWORDEN? maar
heb JE nog wel wat vragen?
Mail mij!

hello@blondenblauwfilms.nl

VINTAGE MOON LUTS

Mooie cinematische beelden met net dat beetje extra. Dat is wat jij kunt bereiken met de Vintage Moon LUTs. Met zorg zijn de LUTs ontwikkeld zodat jij er makkelijk mee overweg kunt en snel een mooie look kunt creëren. In totaal zijn er vijf verschillende LUTs met ieder twee contrast variaties en zijn geschikt voor beelden geschoten in flat profile (Cine4), maar kunnen ook worden toegepast op beelden die gefilmd zijn in standaard kleur (Rec709).  

Bij de aanschaf van het volledige Vintage Moon Pack+ turtorial ontvang je ook een tutorial waarin ik je meeneem in de basic color correction. Wanneer je LUTs gebruikt (niet alleen deze maar in het algemeen) is het namelijk heel belangrijk om de basis van je video goed te hebben om zo beste uit jouw LUTs te halen!

BY BLOND & BLAUW FILMS

-   vijf verschillende LUTs met elk twee contrast variaties
-   geschikt voor flat profile beelden (zoals Cine4) en standaard         profiel. 
-   Na de aankoop ontvang je de LUTs via een online platform               waar je de LUTs kunt downloaden als .cube file. Deze files zijn       geschikt om te importeren in Adobe premiere Pro en Final             Cut Pro
-   Naast de LUTs ontvang je ook een uitleg over hoe je de files           kunt importeren in Adobe Premiere Pro.

De LUTs werken het beste op beelden die geschoten zijn in             een flat profile (b.v. Cine4), maar kunnen ook gebruikt                       worden  voor standaard filmkleuren (rec709).

Staat jouw camera, of het picture profile waarin jij filmt, er niet tussen maar heb je wel interesse in de LUTs? Stuur dan gerust wat beelden op via WeTransfer naar hello@blondenblauwfilms.nl,  met daarbij een omschrijving van het film profiel waarin je schiet + het soort camera.

BLOND & Blauw LUTs | Vintage moon LUT-pack

LUT-pack kopen

Vintage moon luts by Blond & blauw films
bevat:


€79,-

Vintage moon luts by Blond & blauw films + Color Correction Tutorial bevat:


-   Super handige tutorial waarin je uitleg krijgt over          basic color correction zodat je het allerbeste uit je L      LUTs gaat halen.
-  vijf verschillende LUTs met elk twee contrast                     variaties
-   geschikt voor flat profile beelden (zoals Cine4) en           standaard profiel.
-   Na de aankoop ontvang je de LUTs via een online              platform waar  je de LUTs kunt downloaden als                .cube file. Deze files zijn geschikt  om te                                  importeren  in Adobe premiere Pro en Final Cut              Pro. Je ontvangt  dezelfde uitleg over het importeren van de LUTs.

De LUTs werken het beste op beelden die geschoten zijn in een flat profile (b.v. Cine4), maar kunnen ook gebruikt worden voor standaard filmkleuren (rec709).

Staat jouw camera, of het picture profile waarin jij filmt, er niet tussen maar heb je wel interesse in de LUTs? Stuur dan gerust wat beelden op via WeTransfer naar hello@blondenblauwfilms.nl met daarbij een omschrijving van het film profiel waarin je schiet + het soort camera.

BLOND & Blauw LUTs | Vintage moon LUT-pack + tutorial

LUT-pack+  kopen

€99,-

Er zijn twee opties om het Vintage LUT-pack aan te schaffen. Die staan hieronder omschreven

-   Super handige tutorial waarin je uitleg krijgt over basic color                 correction zodat je het allerbeste uit je LUTs gaat halen.
-    vijf verschillende LUTs met elk twee contrast variaties
-   geschikt voor flat profile beelden (zoals Cine4) en standaard                 profiel.
-   Na de aankoop ontvang je de LUTs via een online platform waar          je de LUTs kunt downloaden als .cube file. Deze files zijn                          geschikt  om te importeren  in Adobe premiere Pro & Final Cut            Pro.
-   Uitleg over het importeren van de LUTs in Adobe Premiere Pro.

De LUTs werken het beste op beelden die geschoten zijn in een flat profile (b.v. Cine4), maar kunnen ook gebruikt worden voor standaard filmkleuren (rec709).

Staat jouw camera, of het picture profile waarin jij filmt, er niet tussen maar heb je wel interesse in de LUTs? Stuur dan gerust wat beelden op via WeTransfer naar hello@blondenblauwfilms.nl, met daarbij een omschrijving van het film profiel waarin je schiet + het soort camera.


-   vijf verschillende LUTs met elk twee contrast                     variaties
-   geschikt voor flat profile beelden (zoals Cine4) en           standaard profiel. 
-   Na de aankoop ontvang je de LUTs via een online             platform waar je de LUTs kunt downloaden als                 .cube file. Deze files zijn  geschikt om te importeren       in Adobe premiere Pro en Final Cut Pro.
-   Naast de LUTs ontvang je ook een uitleg over hoe           je  de files  kunt importeren in Adobe Premiere Pro.

De LUTs werken het beste op beelden die geschoten zijn in een flat profile (b.v. Cine4), maar kunnen ook gebruikt  worden  voor standaard filmkleuren (rec709).

Staat jouw camera, of het picture profile waarin jij filmt, er niet tussen maar heb je wel interesse in de LUTs? Stuur dan gerust wat beelden op via WeTransfer naar hello@blondenblauwfilms.nl, z met daarbij een omschrijving van het film profiel waarin je schiet + het soort camera.

incl. BTW

incl. BTW

scroll to discover

VINTAGE MOON CONTRAST

VINTAGE MOON COLD

VINTAGE MOON FADED

VINTAGE MOON

VINTAGE MOON WARM

De Vintage moon Contrast LUT geeft net die extra boost aan jouw beelden. Dit is de meest basic LUT van allemaal en vooral gericht op contrast, diepe schaduwen en mooie highlights. 

Zorg ervoor dat de witbalans en exposure van jouw beelden juist is voor een optimaal resultaat.

De Vintage Moon Cold LUT heeft in de basis een mooie koele tint. Deze LUT is zo gemaakt dat je zelf gemakkelijk de toon van het beeld kunt aanpassen. 

Zorg ervoor dat de witbalans en exposure van jouw beelden juist is voor een optimaal resultaat.

De LUTs zijn zo ontworpen dat ze makkelijk aan te passen zijn naar eigen smaak. Doordat de LUTs zelf niet te overheersend zijn in contrast/kleuren, geeft het nog veel meer ruimte om je eigen stijl eraan te geven. Naast het LUT-pack, kun je voor €20,- extra kiezen voor het LUT-pack+. In het LUT-pack+ ontvang je ook een color correction tutorial waarin ik laat zie hoe ik een perfecte basis van mijn beelden maak om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen met de Vintage Moon LUTs. Wanneer je met LUTs werkt is het belangrijk om te onthouden dat je er niet gewoon een LUT overheen kan gooien en dat dat het is. Het is belangrijk dat de basis, dus de exposure en witbalans van je beelden, correct zijn om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen. Dat geldt niet alleen voor de Vintage Moon LUTs maar voor elke andere LUT die je gebruikt.

De Vintage Moon Faded LUT heeft de meest vintage en uitgesproken look van alle LUTs. Door de schaduwen wat minder hard te maken krijgt het geheel een meer vintage look.

Zorg ervoor dat de witbalans en exposure van jouw beelden juist is voor een optimaal resultaat.

De Vintage Moon LUT geeft een instant cinematische look aan jouw beelden. Doordat de LUT redelijk neutraal is opgebouwd is deze ook heel makkelijk aan te passen aan jouw wensen. Wil je de LUT net wat warmer maken of net wat cooler? Werk dan eens met de tint sliders in Premiere. Wil je de highlights wat minder aanwezig? Haal de highlights dan iets naar beneden. 

Zorg ervoor dat de witbalans en exposure van jouw beelden juist is voor een optimaal resultaat.

De Vintage Moon Warm LUT  geeft een mooie overall warme toon aan het beeld. Deze LUT is zo gemaakt dat je zelf gemakkelijk de warmte van het beeld kunt aanpassen. 

Zorg ervoor dat de witbalans en exposure van jouw beelden juist is voor een optimaal resultaat.

LUT-pack kopen
€79,-

LUT-pack+ kopen
€99,-

VINTAGE MOON

FAQ

scroll to discover

De Vintage Moon LUTs zijn zo ontwikkeld dat ze direct te gebruiken zijn. Om een zo optimaal mogelijk effect te krijgen is het belangrijk dat de exposure en de wit balans van jouw beelden goed is. Vervolgens kun je de gewenste LUT eroverheen zetten. Je kunt een LUT-pack met alle LUTs aanschaffen, maar ze zijn ook los te koop. Wanneer je de LUT-pack aanschaft zit er een tutorial bij over hoe je jouw wit balans en exposure goed krijgt omdat zo het beste resultaat uit de LUTs krijgt. 

Voor welke camera's zijn de LUTs geschikt?
De Vintage Moon LUTs is een LUT-pack die bestaat uit tien LUTs van vijf verschillende stylen met elk twee contrast variaties. De LUTs zijn te gebruiken op camera's die filmen in standaard kleur (rec709) en op picture profile (Cine4). De volgende camera's zijn hierin meegenomen in de test:
- Sony, Cine 4
- Sony, Standaard film
- Panasonic GH5, Standaard film
- Fuji XT2, Standaard film

Staat jouw camera, of het picture profile waarin jij filmt, er niet tussen maar heb je wel interesse in de LUTs? Stuur dan gerust een drietal beelden op, zodat ik de LUTs kan testen op jouw beelden. Je kunt een WeTransfer sturen naar: hello@blondenblauwfilms.nl met daarbij een omschrijving van het film profiel waarin je schiet + het soort camera.Is een refund mogelijk?
Omdat het om een download gaat is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Mocht je vragen hebben over de LUTs, dan kun je altijd mailen naar: hello@blondenblauwfilms.nl en probeer ik zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden.


VINTAGE MOON LUTs

BLOND & BLAUW FILMS
NIEUWMARKT 51
7131, LICHTENVOORDE
HELLO@BLONDENBLAUWFILMS.NL
KVK: 61029157
BTW NR.: NL002251800B83

LUT-pack kopen
€79,-

LUT-pack+ kopen
€99,-

Follow me on social media