1:1

One-on-one

Als (beginnend) filmmaker weet ik hoe overweldigend het soms kan zijn om alles alleen uit te moeten zoeken. Toen ik net begon had ik het geluk dat ik mijn kantoor deelde met twee andere filmmakers waardoor we heel makkelijk ideeën en kennis met elkaar konden delen, maar ook alles waar we tegenaan liepen zowel op het gebied van filmen als ondernemen.

Deze one-on-one sessie is bedoeld om jou verder te helpen als filmmaker. Waarbij ik graag een sparringpartner voor je ben en waarin ik probeer om al jouw vragen te beantwoorden en mijn kennis met je te delen. Samen proberen we erachter te komen waar eventuele verbeterpunten of vragen zitten. Of het nu gaat om het verbeteren van je technische kennis of over storytelling. Alles kan en mag besproken worden. De sessie wordt volledig ingericht op jouw vragen.

  • Uitgebreide vragenlijst per mail
  • intake via Zoom/FaceTime (30 min.)
  • One-on-one sessie (+/- 3 uur), bij mij thuis of op kantoor in Lichtenvoorde
  • inclusief koffie/thee/lekkers
  • Follow up na 1 maand van +/- 1,5 uur via Zoom

Tussen de one-on-one sessie & de follow up ondersteun ik je graag en ben je vrij om vragen aan me te stellen. 

Dit kun je verwachten

Boek jouw sessie

Investering: €695,-

excl. BTW

Ik was op zoek naar iemand die eerlijke feedback kon geven op mijn films. Iemand die er verstand van heeft en mij ook tips kon geven.

Ik koos voor Claire omdat ik eerder een online cursus bij haar gevolgd. Hierin vertelde ze alles rustig en duidelijk en had ik al fijne dingen geleerd. Ik was ervan overtuigd dat ik tijdens de one-on-one sessie nog meer fijne tips van haar zou krijgen. 

Voorafgaand de one-on-one sessie hadden we een online kennismakingsgesprek. Heel fijn om elkaar al een keer gesproken te hebben en we bespraken waarvoor ik de
one-on-one sessie wilde gebruiken.

De dag zelf was heel leuk en leerzaam. Ik heb hele fijne tips gekregen op gebied van colorgrading, short cuts, storytelling. Ook een stukje ondernemerschap hebben we behandeld. Welke tarieven en welke abonnementen. We hadden veel raakvlakken en het was fijn om met een gelijkgestemde te sparren.

Naast dat Claire ontzettend goed is in haar vak. Kan ze ook heel goed uitleggen waarom ze iets doet. Ze heeft veel kennis, ze is professioneel, rustig, geordend, ze luistert goed naar je wensen en is heel open.  

Ik raad een one-on-one sessie bij Claire zeker aan. In de toekomst zal ik wellicht nog een keer een sessie aanvragen. Het is heel fijn dat een ander meekijkt naar jouw edits en je eerlijke feedback geeft. 

Claire, onwijs bedankt voor het delen van je kennis!!


- Emmely Brand -

Testimonials

Dikke aanrader deze one-on-one sessie! Claire is toegankelijk, gezellig en staat open voor al je vragen. Waar je bij een andere workshop vaak eenrichtingsverkeer hebt van de gever, is dit de perfecte manier om veel te leren. Ik stelde 1001 en vragen en geen vraag was te gek.

Ze verdiept zich van te voren al in wat je doet en hoe je werkt, waardoor je tijdens de sessie echt de diepte in kan en opbouwende feedback krijgt op je eigen werk. Het was de investering dubbel en dwars waard. Helemaal gemotiveerd om weer nieuwe toffe films te maken. 


- Hester de Rooij -

'Dikke aanrader deze one-on-one sessie!'

De one-on-one sessie is bedoeld voor alle filmakers die basiskennis hebben van de apparatuur waarmee hij/zij werkt. 

Voor vragen over bijvoorbeeld camera technieken / apparatuur / storytelling, maar ook klanten contact e.d. kun je allemaal bij mij terecht.

Ik heb jarenlang als trouw videograaf gewerkt. Dus zit jij meer in die hoek? Dan kun je me ook het hemd van het lijf vragen! 

Het is een pré dat je met Adobe Premiere Pro werkt. Dit is het edit software programma waarmee ik zelf ook werk en waar ik de meeste kennis van heb. Dus dit is belangrijk om te weten als je dieper in wilt gaan op het editen.
De sessie kan echter niet worden ingezet als een soort verkapte Adobe Premiere Pro cursus, maar als je vragen hebt op het gebied van editen of hoe je bijvoorbeeld je color grading skills kunt verbeteren dan gaan we daar natuurlijk samen voor zitten. 

Ik wil je zo goed mogelijk helpen en  daarom stuur ik je vooraf een vragenlijst per mail zodat ik goed kan inschatten waar jij behoefte aan hebt. Wil je bijvoorbeeld meer leren op het gebied van storytelling, editen of het verbeteren van je camera kennis/skills. Alles kan en mag besproken worden!Is dit voor mij?

scroll to discover

Boek jouw sessie

Investering: €695,-

excl. BTW

De sessies die ik aanbied zijn heel persoonlijk en op jou gericht. Het verschil tussen een 1:1 en een workshop is dat ik op deze manier echt alle aandacht kan hebben voor jouw vragen.

Heb je ook vragen m.b.t. tot het ondernemerschap of hoe je bijvoorbeeld de juiste klanten aan trekt? Voor deze vragen kun je ook altijd bij mij terecht.

Wanneer je ervoor kiest om een sessie te gaan volgen, dan is het uiteindelijk de bedoeling dat je bij mij in Lichtenvoorde langs komt. Dit is in de Achterhoek en ik krijg vaak de vraag of ik ergens halverwege af wil spreken. Het antwoord daarop is bij deze, nee. 
Het voordeel is dat je voor minimaal een halve dag langs komt en tegenwoordig zijn er ontzettend veel leuke podcasts die je onderweg kunt luisteren!

Per maand doe ik maximaal 2 sessies. 

Mocht je nu toch nog vragen hebben?
Mail dan naar: hello@blondenblauwfilms.nl

Wie weet tot snel! 

Liefs, Claire


Good to know

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Let’s press play!

hello@blondenblauwfilms.nl
+31 (0)6 14 79 77 55

Privacy verklaring

BLOND & BLAUW FILMS
KVK: 61029157

Check ook
Pamoja - Workshop

workshop

Follow me on social media