PAMOJA
workshop

PAMOJA - Workshop

Een workshop waarbij je opzoek gaat naar jouw eigen stijl. Wat voor soort video's wil je maken en waarom? Wat wil jij graag overbrengen en wat is daarin belangrijk?

Het is geen business coaching, maar het draait echt om het film maken. Hoe maak je jouw video's nog sterker?


Datum      | NEW DATE COMING SOON                             
Tijd           | COMING SOON
Locatie     | Lokalen, Lichtenvoorde

  • max. 5 deelnemers
  • Wat we gaan bespreken: voorbereiding, concept uitwerking, opnames en belang van audio, Premiere Pro short cuts die je leven nog makkelijker maken, editen; hoe bouw je een verhaal op?
  • Vooraf geef ik een opdracht mee, die jullie thuis mogen gaan maken.
  • Tijdens de workshop gaan we ook aan de slag met een mini-edit opdracht. Dus laptop met Premiere (of ander edit programma) is gewenst!
  • Lunch wordt verzorgd


Dit kun je verwachten

Boek jouw Plek

Investering: €450,-

excl. BTW

Wil je meedoen, maar kun je niet op de genoemde datum? Mail dan even naar: hello@blondenblauwfilms.nl

De workshop is bedoeld voor videografen/filmmakers die basiskennis hebben van de apparatuur waarmee hij/zij werken. Er wordt tijdens de workshop geen aandacht besteed aan de techniek, maar mocht je echt een prangende vraag hebben hierover, dan kun je 'm stellen tijdens de workshop.

Er wordt tijdens de workshop vooral gericht op hoe je een verhaal voorbereid en opbouwt. Van de voorbereiding tot de edit. De workshop is bedoeld om je nieuwe kennis te geven, maar ook te inspireren om eens nieuwe dingen uit te proberen. Of je je nu richt op trouwfilms of brand movies, dat maakt niet uit!

Het is een pré dat je met Adobe Premiere Pro werkt. Dit is het edit software programma waarmee ik zelf ook werk en waar ik de meeste kennis van heb. Dus dit is belangrijk om te weten als je dieper in wilt gaan op het editen.
IS DIT VOOR MIJ?

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Let’s press play!

hello@blondenblauwfilms.nl
+31 (0)6 14 79 77 55

Even voorstellen

Mijn naam is Claire en mijn verhaal als filmmaker begon twaalf jaar geleden tijdens mijn stage. Zonder enige ervaring mocht ik achter de knoppen om een video te editen en toen voelde ik meteen: dit kan het wel eens zijn – en dat bleek het ook te zijn. Want sindsdien maak ik video’s. En dat blijf ik doen. Ik wil video's maken die zo lekker lopen dat je telkens weer op ‘replay’ klikt. Omdat je datzelfde gevoel nog een keer wilt. Nog een keer. En nog een keer.

Waar het begon bij het filmen van bruiloften in Nederland, Italië, IJsland en Marokko, richt ik me nu vooral op het maken van brand movies en korte video's voor op socials. En zelfs in die korte clipjes ben ik altijd nog opzoek naar het verhaal dat verteld mag worden.

De workshops / cursussen /     
one-on-one/coaching sessies vliegen je om de oren. En dat is een goed ding denk ik. Mensen staan ervoor open om elkaar nieuwe dingen te leren, maar; Er is veel. Dus waar doe je goed aan? Welke optie past het beste bij jou? Belangrijk voor de PAMOJA - Workshop en eigenlijk alle cursussen/sessies die ik bied; De nadruk ligt op het film maken. Ik wil je graag inspireren en uitdagen om verder te kijken. Hoe maak je jouw films sterker? Wat is het verhaal dat je wilt vertellen? Waar ligt de kern van jouw boodschap? 

Inmiddels ben ik bijna 10 jaar ondernemer en ik kan je echt wel tips geven over hoe je een business moet runnen (en misschien vooral; Hoe niet) en in one-on-one sessies doe ik dat ook zeker, maar daar ligt mijn passie niet. Ik wil mensen graag verder helpen met het maken van inhoudelijk goede video's die een bepaald gevoel en sfeer overbrengen. Opzoek gaan naar jouw eigen stem hierin is super belangrijk en daar help ik je graag een handje bij.

Voel jij dit? Past dit bij waar je naar opzoek bent? Dan hoop ik je 4 april (2024) te zien in de prachtige Achterhoek!

Liefs,

Claire


Boek jouw Plek

Investering: €450,-

excl. BTW

BLOND & BLAUW FILMS
KVK: 61029157

GOOD TO KNOW

LIEVER EEN one-on-one ?

Klik dan hier voor meer informatie

ONE-ON-ONE

Follow me on social media